Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Хорольська Хорольська Тема: Хорольська МДПІ інформує(Запит за телефоном)
 
Хорольська міжрайонна державна податкова інспекція Полтавської області Державної податкової служби  повідомляє наступне:
       
           У зв'язку з набранням чинності Закону України 'Про доступ до публічної інформації', а також забезпечення реалізації права кожного на доступ до інформації, яка знаходиться у володінні Хорольської  міжрайонної державної податкової служби Полтавської області Державної податкової служби  та становить суспільний інтерес, повідомляємо наступне.
Запит до Хорольської  міжрайонної державної податкової служби Полтавської області  Державної податкової служби можна подати:
1) на поштову адресу:
Хорольська міжрайонна державна податкова інспекція Полтавської області Державної податкової служби,
37800, Полтавська обл., м. Хорол, вул. Кременчуцька , 44
 (на конверті вказувати 'Публічна інформація');
2) на електронну адресу: dpi1627@ukr.net;
3) факсом: (05362) 32064;
4) за телефоном (05362) 34879;
5) в усній формі особисто посадовим особам спеціального структурного підрозділу ДПІ, на який покладено функції щодо організації роботи із забезпечення доступу до публічної інформації.
            Запит може бути поданий особисто до структурного підрозділу ДПІ, на який покладено функцію щодо організації роботи із забезпечення доступу до публічної інформації, в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по п’ятницю з 09-00 до 13-00 год. та з 14-00 до 18-15 год. (у п’ятницю – до 17-00 год.)).
    

27 вересня 2012


1


  Закрити  
  Закрити